Jo van den Eijnde 80 jaar

SONY DSCOp zondag 29 december 2013 werd Jo van den Eijnde, vrouw van Wim van den Eijnde, 80 jaar. Het Sint Jorisgilde bracht haar, in de personen van ons Koningspaar Bert van den Eijnde en Petra van den Eijnde-van Wetten, Jos Berkers en Jan van Thiel, een bezoek.

Omringd door kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden was Jo van den Eijnde op 29 december het stralende middelpunt van de belangstelling. Naast het bezoek van familie en vrienden vond Jo het prachtig dat het Gilde haar niet vergeten was en op deze feestelijke dag kwam feliciteren met het behalen van deze mijlpaal. Zeer zeker ook omdat zoon Bert en dochter Petra het Koningspaar van het Sint Jorisgilde vormen, want daar is Jo enorm trots op. Vol plezier zette ze dan ook de gildehoed op om samen met het Koningspaar en de gildebroeders Jan van Thiel en Jos Berkers op de foto te gaan.

Bovendien viel de 80e verjaardag van Jo samen met de Kapellekeswandeltocht. Het huis van Wim en Jo van den Eijnde in de Deel is gelegen naast het kapelletje van de Gruun en dat werd uiteraard tijdens de wandeltocht druk bezocht. Terwijl Jo binnen feest vierde, was het naast haar huis een komen en gaan van gildebroeders, gildezusters, wandelaars en andere belangstellenden. Jo genoot overal met volle teugen van en wil het Gilde dan ook graag bedanken voor deze geweldige middag.